FAQ

Leest u aub eerst de FAQ door en als u daarna nog vragen heeft kunt u contact opnemen en zal ik u graag van dienst zijn!
Als u mij een vraag stelt via deze website gaat het gelijk naar mijn email dus zal ik zo snel mogelijk antwoorden.

Galerie en winkels:

Neem direct contact op met Vincenzo voor vragen over representatie of licenties.
Items die direct gekocht zijn uit de shop mogen niet voor doorverkoop gebruikt worden, zonder mijn expliciete toestemming.

Gelimiteerde editie Prints:

 1. Neemt u aub 10 werkdagen in acht voor de verzending van de print(s).
 2. De printer die gebruikt wordt, de Epson Stylus Pro 9880, heeft speciale inkt met vele kleuren voor een lang blijvende kwaliteit wat resulteert in een museum kwaliteit beeld. Alleen de beste materialen en print processen worden gebruikt.
 3. Hahnemühle Photo Rag® Bright White is een prachtig dik papier dat wordt gebruikt voor al mijn fine art prints.
  De print heeft een prachtige premium matte afwerking die perfect aansluit bij mijn stilleven beelden. De dikte van het papier is 310 gram. Andere kenmerken van het papier zijn katoen, het gladde oppervlak en het witte papier.
 4. Afmetingen De afmetingen die ik aanbied zijn de afmetingen die ik heb.
  Er zijn drie maten beschikbaar van mijn stilleven beelden, te weten, 30x40cm, 45x60cm en 60x80cm.
 5. Gelimiteerde editie Als een serie van een bepaalde maat ten einde loopt en deze uitverkocht is zullen er geen andere prints meer gemaakt worden van dat beeld:
  30x40cm (edtie van 30)
  45x60cm (editie van 20)
  60x80cm (editie van 8)
 6. Gesigneerd Al mijn prints zijn gesigneerd en genummerd. Aan de onderkant links staat het nummer van de serie en aan de rechterkant mijn handtekening.
 7. Met elke gelimiteerde fine art print wordt een certificaat van echtheid meegeleverd behorende bij de print zodat u weet wat u heeft gekocht.
 8. Alle prints op het Hanemühle papier hebben een witte rand om het beeld zodat er bij het  inlijsten niks van het beeld verloren gaat.
 9. De print wordt geleverd door mijzelf in een stevige tube. De koper zal het werk zelf moeten inlijsten naar behoefte en smaak.
  Ik kan het inlijsten verzorgen en verzenden maar houdt u er rekening mee dat dit een fors hogere prijs betekent en het verzenden veel duurder is dan een opgerolde print in een tube.
  Het inlijsten van een print is veel makkelijker dan vaak gedacht. Bij aankoop van een kleinere print stel ik voor een kant en klare lijst te kopen die groter is dan de print. Neem de lijst en de print mee naar een winkel en laat daar een passepartout op maat maken. Het zal perfect bij de print passen en het zal lijken op een op maat gemaakte lijst maar op deze manier een stuk goedkoper. Ik adviseer echter dit alles te doen nadat u de print heeft ontvangen. U wilt de print in het echt zien bij het maken van een keuze voor het passepartout en zorgen dat de maat precies goed is.
  Ik ben niet verantwoordelijk voor het passen  van de print in uw lijst of passepartout.
 10. Digitale prints Nee ik verkoop geen digitale prints. Elke poging om mijn beelden te reproduceren en te verkopen zal juridische gevolgen hebben.

Retourneren:

Alle verkopen zijn definitief.

Ik heb geen beelden op voorraad!
De gelimiteerde kunstfoto’s worden speciaal op maat geprint voor jou! De order zal speciaal voor jou gemaakt worden, gesigneerd en genummerd en daarom kan ik geen retouren accepteren. Wees er dus zeker van dat ontzettend graag een gelimiteerde kunstfoto wil aanschaffen! U kunt uw eigen unieke nummer kiezen in de serie, ik zal u laten weten welke nummers er nog beschikbaar zijn als je een gelimiteerde fine art print besteld.

Mijn voorbeeld foto’s in de portfolio zijn accuraat, dus u ziet precies wat u zult krijgen.
Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan met de kleuren als het beeld gemaakt wordt en zal dit dan ook herstellen als dit gebeurt.
Mijn doel is superieure beelden!

even uw aandacht over kleuren: iedereen ziet kleuren een heel klein beetje anders en ook schermen zijn net iets anders gecalibreerd.
Als u twijfelt over de kleuren is het een goed idee om het beeld ook eens te kijken op een monitor bij de buren of op het werk.
Op deze manier krijgt u een idee of uw monitor goed is afgesteld.

Ik zal uw bestelling binnen 10 werkdagen verzenden:

De prints worden verzonden in een stevige kartonnen tube die niet kan breken of buigen.

Het kan altijd voorkomen dat u een print ontvangt die beschadigd is, in dit geval kunt u meteen contact opnemen en zal u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar opsturen

Onthoud u dat ik een klein bedrijf ben en ik altijd probeer u zo goed mogelijk van service te zijn.
Dat betekent dat ik in geval van beschadiging altijd een nieuw exemplaar zal sturen of het geld zal storneren.